Pejsegaarden byder på unikke rammer til livets store øjeblikke. Pejsegaarden har smukke og unikke lokaler til ethvert selskab. Festsalen kan rumme op til 150 gæster og du ankommer i den flotte pejsehall, hvor der selvfølgelig er tændt op i pejsen. Salen er desuden velegnet til aftenunderholdning samt dans, og der kan etableres bar i salen efter ønske.
Gobelinsalen kan rumme op til 90 gæster og man ankommer i den hyggelige pejsestue, hvor der selvfølgelig er tændt op i pejsen, og der er udgang til en hyggelig terrasse. Gobelin salen er prægtig og storslået, og der kan danses og laves bar enten i salen eller i pejsestuen. Søjlesalen kan rumme op til 60 gæster og her har I direkte udgang til en hyggelig terrasse fra salen. Prismesalen er god til selskaber op til 60 gæster. Her er en hyggelig og storslået stemning. Ønsker man at afholde et mindre selskab, er den hyggelige pejsesal det oplagte valg. Her skabes ekstra hygge med ild i pejsen. Pejsesalen kan rumme op til 50 gæster
Pejsegaarden er en centralt beliggende historisk bygning. Pejsegaarden rummer alt hvad man kan forestille sig af store flotte sale til selskaber. Der er sale i alle størrelser, fælles for dem alle er at de oser af hyggelig stemning og prangende klasse. Alt er muligt på Pejsegaarden, du kan leje salene fleksibelt, med eller uden mad, med eller uden betjening, så dit arrangement bliver individuelt skæddersyet.
Hvad med et romantisk bryllup i smukke historiske omgivelser? En bryllupsfest fortjener de smukkeste rammer. Med højt til loftet og plads til at lade drømmene folde sig ud. På Pejsegaarden giver vi jer og jeres gæster en smuk og mindeværdig dag. Fra velkomsten på den røde løber og champagneboblerne i glasset til serveringen af køkkenets festmenu og bryllupsvalsen under krystallysekronerne. Vi hejser dannebrog, pynter med sæsonens friske blomster og dækker op med det fine porcelæn – i Pejsegaardens smukke sale, hvor der er rum til de gode snakke, personlige taler og festlige indslag. Pejsegaardens terrasser giver mulighed for at nyde den friske luft, måske med en udendørs vielse. Vi gør vores ypperste – så dagen kan blive jeres bedste.
Find vej: Med bil: Med offentlig transport: