julefrokost-2020-banner
PejsegaardenSlider6-1

Julefrokost på Pejsegaarden.

Book jeres julefrokost 2023 nu! I november, december og januar inviterer Pejsegaarden til årets Julefrokost hver fredag og lørdag. Pejsegaardens julefrokoster er en ideel fest for vennegrupper og virksomheder i alle størrelser op til 350 personer. Også med mulighed for separat lokale – ved minimum 20 personer.

Skriv til kontakt@pejsegaarden.com for at booke jeres festlige julefrokost.

Hold en uforglemmelig julefrokost på Pejsegaarden. Vi tilbyder en færdig løsning til jer, hvor alt er planlagt på forhånd. I skal blot forudbestille i god tid.

Priser

Julepakke: kr. 399,-
Inkluderer julebuffet.

Mellem julepakke: kr. 699,-
Inkluderer julebuffet, fri øl, vand og vin under maden (3 timer).

Stor julepakke: kr. 899,-
Inkluderer julebuffet, fri øl, vand, vin under maden (3 timer) og 5 drinkskuponer, som kan bruges i baren i løbet af aftenen/natten.

Alle pakker er inklusive moms.

Drikkevarer

Uanset om I er til velkomstdrink, husets vine, andre vine, øl, vand, drinks, cocktails eller shots, så sammensætter vi sammen med dig/jer en løsning, som passer jer. Vi aftaler alt, inden aftenen starter, så det hele forløber så glat som muligt.

I kan forudbestille drikkevarer og vi laver gerne drinkskuponer. I kan også selv bestille og afregne individuelt i baren – enten kontant eller via Mobilepay.

Kontakt

Pejsegaarden

Frederikssundsvej 345
2700 Brønshøj

+45 20 25 21 81
kontakt@pejsegaarden.com

fb-iconinstagram-icon